Sunday, January 24, 2010

PENGUMUMAN

Assalamualaikum,

Ingin dimaklumkan bahawa 'The Sweetest Smile Contest' akan ditutup secara RASMI pada jam 12.00tgh malam ini (25 Jan 2010). Kepada sesiapa yang belum join, masih belum terlambat lagi.

Sekian, terima kasih

17 comments:

E.L.I.Z.A said...

alamak nard..tgh mlm ini tu, 25hb 12am..atau 11.59pm?

Sunshine said...

sis nard..sy join contest ni tp name tkde plak dlm list kt tepi ni. juzin case sis nard terlepas pandang...heee...owh btw..sy jadi pengikut delisya's collection! tq sis!

http://truewishlist.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

kim said...

yelah.. kim pun dh join this contest tapi nama kim takde pun kat list tu. hu hu.. ni link blog kim. :)

http://kimpinkoctopus.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

A.F.A. said...

saya pon join.tp xder dlm list pon lagi...

http://august-seventeen.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

deena awanis said...

fuyo fuyooo!!ramainyer menjoinkan diri..makin tipis laa harapan nak menang ni..ekkekeke

mamamiera said...

YELAH.. MERIAH BENO!!

KaorU IchibaNa said...

http://penglipurlara92.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest_24.html

updated

alynn malynna said...

baru jek join..hpe diterime...skrg kul 11.42....lynn da lme jd flower...
neh link...thankz..lyn

http://alynnmalynna.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

*~ eLiEnZ 87 ~* said...

yey!! da totop pown contest ni..
ape result nye? sape sape sape menang>? wooo

Aryn Salleh said...

mommy nard! name ryn tade pun kt list sebelah ni...uwwaaaa!

tp takpe la...x lyk menang pun sbb mesti ramai lagi yg cumel2 kan...hehe...

mommy...i dh follow u? dpt cenderahati ke? gagaga :)

mommie nard said...

SABAR EKK...MUMMY NI SGT BZ...DLM PROSES..TUNGGU OKEY...

CENDERAHATI..ADA.

bellar0ssa said...

uih ramainye join.huhu...dah tutup da..kak nard nak request boleh.intan ni baru nak belajar pakai shawl.pe kate akak publish kan care2 pakai shawl ag byk,tq kak!

mommie nard said...

okies...next week akk masukkan ekk...

nOah said...

salam kak..

bru perasan td..nma kita xde dlm list pon..nape ekh??

07raflessia said...

kite pun xdek.. dlm list itu

farra8979 said...

mommie: ramai nye yg masuk kontest nih.. ade harapan ke?? huk huk huk...

~eZmALiZa~ said...

mommie nard,
rasenyer sumer org tertggu2 result contest..
bilenyer nak umumkan ni??hehe.. :)