Sunday, January 24, 2010

PENGUMUMAN

Assalamualaikum,

Ingin dimaklumkan bahawa 'The Sweetest Smile Contest' akan ditutup secara RASMI pada jam 12.00tgh malam ini (25 Jan 2010). Kepada sesiapa yang belum join, masih belum terlambat lagi.

Sekian, terima kasih

Sunday, January 17, 2010

PASHMINA KOTAK2

ONLY RM15 (tidak termasuk postage)
1pc = RM15 (tidak termasuk postage)
3pc = RM13 (tidak termasuk postage)

Material : Cotton, Nipis, Mudah Dibentuk dan Berambu Ramba
(klik pada imej jika ingin melihat dengan lebih jelas)

PK01 - BLACK + BLUE (I PC) - SOLD TO WANI
PK02 - GREEN + BLACK (1PC)
PK03 - DARK PURPLE + BLACK
SOLD OUT
PK04 - PINK + BLACK (1PC) - SOLD TO ELIZA
PK05 - RED + BLACK (1PC)
PK06 - TURQUOISE + BLACK (1 PC)
PK07 - WHITE + BLACK (SOLD OUT)

Ini pun tak sempat upload....huhu
LIGHT BROWN + DARK BROWN - SOLD TO KAK MAZ
DARK GREY + BLACK - SOLD TO LEENA
PASHMINA PLAIN


ONLY RM10 (tidak termasuk postage)

1PC = RM10 (tidak termasuk postage)
3PC = RM9 (tidak termasuk postage)



murah dan cantek...jgn lepaskan peluang


Mudah dipakai dan kain tidak panas dan nipis. Ada rambu-rambu dihujung
Panjang 45" x 16
Material : Berat, Sejuk, Mudah Dibentuk & Nipis
(klik pada gambar utk melihat dgn lebih jelas)



PP01 - BLACK (1PC) - BOOKED SAFIA WAHEEDA

PP02 - LIME GREEN (1PC)

PP03 - LIGHT BROWN (1PC)

PP04 - LIGHT PURPLE (1PC) - BOOKED SAFIA WAHEEDA

PP05 - DARK PURPLE (1PC)

PP06 - TURQUOISE (1PC)

PP07 - WHITE (1PC) - SOLD TO ELIZA



Sorry x sempat upload pic yg ini b'coz cam goreng pisang panas...thanks for my lurvly customer a.k.a FRENZ
GREY - SOLD OUT
CREAM - SOLD OUT
BROWN - SOLD OUT
LURVLY STRIPE PASHMINA

RM15 ONLY(tidak termasuk postage)
1PC = RM10 (tidak termasuk postage)
3PC = RM9 (tidak termasuk postage)

Material : Cotton, Nipis, Mudah digayakan dan sangat cantek
(klik pada imej untuk melihat dgn lebih jelas)

MOHON MAAF KERANA ADA SIKIT JA PASH NI. MCM PASH YANG SEBELUM NI...CAM GORENG PISANG PANAS..SAMPAI X SEMPAT UPLOAD. INSYAALLAH AKAN DI RESOTCK SEMULA JIKA ADA PERMINTAAN YG MENGGALAKKAN.

SP01 - DEEP PINK - SOLD OUT
SP02 - GREEN - SOLD OUT
SP03 - BABY PINK (1PC) - SOLD TO ANN
COLOURFUL PASHMINA

NOW : RM13 (2 pcs above free postage)


Mudah dipakai dan kain tidak panas dan nipis. Ada rambu-rambu dihujung
Panjang 82" x 24"
Material : Jenis Kain Cotton
(sila klik pada imej utk lebih jelas)

LP10 - GREY (1PC) - SOLD TO WANI (Poli S.A)

LP11 - PINK + RED (1PC) - Available

LP12 - GREEN + RAINBOW (1PC) -SOLD TO SYAFAWATI (UniMAP)


LP13 - BROWN (1PC) -SOLD TO SYAFAWATI (UniMAP)


LP14 - RAINBOW + BLACK (1PC) - SOLD TO WANI (Poli S.A)
SELENDANG BERBATU

RM15 SAHAJA (tidak termausk postage)
1pc = RM15(tidak termausk postage)
3pc = RM13(tidak termausk postage)

Material : Jojet lembut, Berat, Mudah dipakai, Nipis, Sejuk
(sila klik imej okeh)


SB01 - CREAM (1PC) - Available

SB02 - BLUE GREEN (1PC) - Available

SB03 - LIGHT BLUE (1PC) - Available

INI SAHAJA YANG TINGGAL...CAM BIASA GORENG PISANG PANASSSS.....
SELENDANG LABUCI


RM10 SAHAJA (tidak termasuk postage)
1pc = RM10 (tidak termasuk postage)
3pc = RM9 (tidak termasuk postage)

Material : Jojet


Sila lihat gambar kecil untuk warna yang sebenar. Mohon maaf kerana beberapa gambar tidak mengeluarkan warna yang sebenar.



SL01 - BLUE (1PC) - Available

SL02 - BROWN (1PC) - Available

SL03 - DARK BLUE (1PC) - Available

SL04 - LIGHT ORANGE (1PC) - Available

SL05 - PURPLE (1PC) - Available

SL06 - TURQUOISE (1PC) - Available

SL07 - CREAM (1PC) - Available

Friday, January 15, 2010

LOVEY DOVEY PASHIMA - Free postage

Lurvly Pashmina
COTTON 100%

NORMAL PRICE : RM15
NOW : RM13 (2 pcs above free postage)

Kalau beli satu tidak ada penghantaran percuma. Hanya belian 2 ke atas sahaja ada penghantaran percuma. Kepada pelanggan yang duduk sekitar Seri Kembangan dan Serdang akan dihantar dari pintu ke pintu...(betul ke ayat ni)

Mudah dipakai dan kain tidak panas dan nipis. Ada rambu-rambu dihujung
Panjang 82" x 24"
Material : Jenis Kain Cotton + Benang Kilat Pelangi

untuk melihat leboh jelas sila klik pada imej. maaf sekiranya imej tidak clear.

LP01 - PURPLE (1 PC) - SOLD To Safia Waheeda (KB)

LP02 - LURVLY PINK(1 PC) - SOLD To Safia Waheeda (KB)
LP02 - LURVLY PINK (1PC) Available

LP03 - DARK PINK (1 PC) - SOLD TO SAFIA WAHEEDA (KB)

LP04 - MAROON (1 PC)
LP05 - ORANGE (1 PC)
LP06 - WHITE (1 PC) - SOLD TO SAFIA WAHEEDA (KB)

LP07 - BROWN (1 PC) - SOLD TO SAFIA WAHEEDA (KB)
LP08 - GOLD (1 PC)
LP09 - BLUE (1 PC)

_________________________________________________________________


COLOURFULL PASHMINA
COTTON 100%


NORMAL PRICE : RM15
NOW : RM13 (2 pcs above free postage)

Mudah dipakai dan kain tidak panas dan nipis. Ada rambu-rambu dihujung
Panjang 82" x 24"
Material : Jenis Kain Cotton


ni salah satu gaya yg sesuai digayakan bg orang yang tak suka nampak muka terlalu bulat. Kita boleh pakai dengan gaya tiga segi. Pashmina yg digayakan di atas ni dari CODE LP13


untuk lebih jelas lagi bagaimana jenis kainnya. sila klik kat imej.


LP10 - WHITE (1 PC) - SOLD TO WANI (Poli S.A)
LP11 - PINK (1 PC)

LP12 - GREEN ARMY (1 PC) - SOLD OUT
LP13 - BROWN (1 PC) - SOLD OUT

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mudah dipakai dan kain tidak panas dan nipis. Ada rambu-rambu dihujung
Panjang 82" x 24"
Material : Jenis Kain Cotton + Benang Kilat Warna Pelangi


untuk lebih jelas lagi bagaimana jenis kainnya. sila klik kat imej.


LP14 - RAINBOW (1 PC) - SOLD TO WANI (Poli S.A)
LP15 - RED (1PC)

Wednesday, January 13, 2010

"The Sweetest Smile Contest"


Sticky Mode Entry

  (nak gambar yang senyum je ekk)

Salam semua. Kali ni dan saat ini, Delisya's Collection mengajak anda semua join contest ni. Dan ini adalah kali pertama Delisya's Collection buat contest. Mohon maaf sekiranya ada kekurangan dan kesilapan (klu ada sila bg tau ekk). Delisya's Collection berharap agar contest yang dianjurkan ni dpat sambutan HANGAT...tapi klu x hangat SUAM pun kira okey lah. Contest ni juga disponsor oleh 'Mommie Nard'. Okey lah SELAMAT MENCUBA NASIB. Gudluck!!!!


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :


1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk

http://delisyaoutlet.blogspot.com/
http://nardpunyeciter.blogspot.com/

4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..


(copy banner ni skali ek)

6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..


7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun boleh jugak..haha..leh la aku improvekan lagik)

a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )

d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati

e) Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010

HADIAH :

jeng..jeng..jenggg..

1. Hadiah Utama: Barangan bernilai RM50.00
2. Hadiah Saguhati : Barangan bernilai RM20.00

**kesemua hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit..(okey ke hadiah ni)

PRITTON SHAWL - NEW PRICE

PRITTON SHAWL
100% POLYSTER


NORMAL PRICE : RM15
NOW : RM13 (FREE POSTAGE 2PCS ABOVE)

Kalau beli satu tidak ada penghantaran percuma. Hanya belian 2 ke atas sahaja ada penghantaran percuma. Kepada pelanggan yang duduk sekitar Seri Kembangan dan Serdang akan dihantar dari pintu ke pintu...(betul ke ayat ni)

AVAILABLE (1PC)

AVAILABLE

SOLD OUT

SOLD OUT


PS05 - 3 PCS (AVAILABLE)
1 PC - SOLD

AVAILABLE

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT

SOLD OUT